2021 top artikelen: “Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen

2021-top-artikelen:-“hoe-lang-zullen-de-gevaccineerden-leven?”-het-antwoord-van-de-uitvinder-van-grafeenoxide-zal-je-doen-gruwelen

28-12-21 09:02:00,

Frontnieuws herhaalt de 15 meest gelezen berichten van 2021. Deze staat op nr. 3, en werd voor het eerst op 9 november gepubliceerd.

Generaals van de duivel: Gates, Schwab, Merkel, Canderian. Iedereen weet wie Bill Gates is. Meer en meer mensen weten wie Klaus Schwab is. Merkel heeft geen informatie nodig. Maar weinig mensen weten wie Dr. Mylo Canderian is. En waarom ik hem heb geplaatst in de rijen van de generaals van de duivel die Great Reset worden genoemd, dat, beste lezer, zult u aan het eind van dit artikel kunnen beantwoorden, schrijft Michael Mannheimer.

Canderian is – ik anticipeer hier, net als Gates, Schwab, Soros, Merkel, Spahn, Fauci en honderden anderen – een van de generaals van de duivel die Great Reset heet. In de openingsalinea van het artikel (op de website van Dr. Henry Makow), schrijft auteur Steven Fishman over Canderian:

“Eerlijk gezegd is Dr. Canderian wat ik zou noemen een “genocidale globalist” die de zelden besproken leus van de Georgia Guidestones volgt, namelijk “Wees geen kankergezwel op de aarde; laat ruimte voor de natuur.” Dr. Canderian is van mening dat 95 procent van de wereldbevolking “nutteloze parasieten” zijn die zo snel mogelijk moeten worden geëuthanaseerd.” ∼ Steven Fishman, 22 juli 2021, in: https://www.henrymakow.com/2021/07/how-long-do-vaccinated-have-to.html

Dat Fishman naar Canderian verwijst als “zijn vriend” is iets wat ik absoluut niet kan begrijpen. Deze vriendschapsverklaring werpt een donkere schaduw over Fishman’s interview met Canderian, dat hieronder te lezen is. Ik vind het nog minder begrijpelijk dat iemand iemand zijn vriend noemt die beweert een vurig voorstander te zijn van de plicht en de verplichting van de vrijmetselaars om de wereld te bevrijden van de “plaag der mensheid”. En in de zin van deze pestdefinitie, die oorspronkelijk van de Vrijmetselaars afkomstig is, werkt hij overduidelijk aan een wereldwijde genocide, en heeft hij de uitvoering van de richtlijnen van de Georgia Guidestones: de reductie van de mensheid tot 500 miljoen mensen tot zijn levenswerk gemaakt.

Wat weinig mensen waarschijnlijk zullen weten: de Georgia Guidestones werden in 1980 opgericht door de grondlegger van Scientology, L. Ron Hubbard. Het doel van de ontvolking van 500 miljoen mensen was om de planeet te reserveren voor Scientologen. Hubbard, die zichzelf als “de antichrist” beschouwde, hield persoonlijk toezicht op de bouw onder de naam Robert C.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: