Covid Vaccins: Een Realiteits Check

covid-vaccins:-een-realiteits-check

28-12-21 04: 00: 00, Europese voetballers met plotselinge hartproblemen (meer)

Gepubliceerd: December 28, 2021 (upd.)
Delen op: Telegram / Twitter / Facebook

De laatste onbevooroordeelde feiten over de veiligheid en effectiviteit van het covid-vaccin.

Doeltreffendheid van het covid-vaccin

Vóór de meest recente immuunverwoestende mutatie (omicron) nam de bescherming van het covid-vaccin tegen infectie en transmissie af tot nul binnen ongeveer een half jaar, terwijl de bescherming tegen ernstige ziekte en dood bij senioren afnam van ongeveer 95% tot ongeveer 50% binnen 6 tot 9 maanden (afhankelijk van het vaccin, zie onderstaande grafiek).

Tegen omicron is de bescherming tegen symptomatische infectie verkort tot slechts een paar weken, terwijl bescherming tegen ernstige ziekte onzeker blijft. Er zijn echter aanwijzingen dat omicron echt aanzienlijk milder is dan eerdere varianten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: