Covid-vaccins “gevaarlijkste uitrol van biologische geneesmiddelen in de geschiedenis van de mensheid,” zegt Dr. Peter McCullough

covid-vaccins-“gevaarlijkste-uitrol-van-biologische-geneesmiddelen-in-de-geschiedenis-van-de-mensheid,”-zegt-dr.-peter-mccullough

28-12-21 03: 11: 00,

Deze internationale groep, die zich reeds lang verzet tegen de massale verspreiding van de Fauci griepinjecties, argumenteerde dat het menselijk immuunsysteem, uitgelokt door de injecties, uiteindelijk zijn eigen weefsels zou kunnen aanvallen (auto-immuunziekte) wanneer het de aanwezigheid van synthetische spike-eiwitten detecteert.

Onnoemelijk veel duizenden sterfgevallen zijn hierdoor reeds voorgekomen, hoewel de meeste hiervan nooit in de regeringsdatabanken terechtkomen. Talrijke sprekers, waaronder Dr. Peter McCullough, die zich ook al lang verzet tegen de injecties, onthulden wetenschappelijk bewijs om deze en andere beweringen te staven.

McCullough heeft overigens naar buiten gebracht dat covid “vaccins” de “gevaarlijkste biologische medicinale uitrol in de menselijke geschiedenis” zijn Hij blijft een van de meest uitgesproken tegenstanders van de huidige agenda.

De Duitse patholoog en professor Dr. Arne Burkhardt, die meer dan 40 jaar ervaring heeft op dit gebied, presenteerde ook op het symposium.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: