De quasi-goedkeuring van Comirnaty – Dr Mercola met Alix Mayer

de-quasi-goedkeuring-van-comirnaty-–-dr-mercola-met-alix-mayer

28-12-21 08: 04: 00,

Dr Joseph Mercola wordt bijgestaan door Alix Mayer, voorzitter van de Californische afdeling van Children’s Health Defense om te bespreken hoe de Big Pharma bedrijven die de vaxx produceren zo ver hebben kunnen komen en hun uiteindelijke plan.

Mayer zegt dat er veel verwarring is over Pfizer’s Comirnaty®. Was het “volledig goedgekeurd”? Is het op de markt? Is het “verwisselbaar” met de Pfizer-prik? Maakt het de COVID-prikmandaten legaal?

Ze zegt dat het antwoord op al het bovenstaande NEE is.

BAIT-AND-SWITCH

Het juridische onderscheid tussen de twee is dat de COVID-vaccxen zonder merknaam voor noodgebruik nog steeds het enorme aansprakelijkheidsschild hebben onder de 2005 Public Readiness and Preparedness Act, die immuniteit van aansprakelijkheid verleent aan iedereen die betrokken is bij het pushen van de vaxx, tenzij opzettelijk wangedrag kan worden bewezen.

Volgens de Amerikaanse wet zijn deze EUA producten experimenteel en zowel de Neurenberg Code als de federale regelgeving bepalen dat niemand een mens kan dwingen om deel te nemen aan een experiment en dat het onwettig is om iemand een baan of een opleiding te ontzeggen omdat hij weigert een proefpersoon te zijn.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: