De rechtspraak ontmaskerd…

de-rechtspraak-ontmaskerd…

28-12-21 09:17:00,

Iedere dinsdag nemen mr. Jeroen Pols en mw. mr. Maria-Louise Genet samen de relevante juridische ontwikkelingen van de week door bij Cafe Weltschmerz. Deze keer hebben ze zeer belangrijke informatie. Het rechtssysteem in Nederland faalt – het was al bekend (kindertoeslagenaffaire), maar nu kan het worden bewezen.

Op 14  december 2021 werd ingegaan op het getuigenverhoor dat een week eerder heeft plaatsgevonden bij de Rechtbank Zeeland-West Brabant waarbij de directeur Taskforce (per ongeluk?) onder ede heeft toegegeven dat hij een presentatie heeft gegeven over de ontmanteling van Fort Oranje in een bijeenkomst waar niet alleen allerlei overheidsinstanties betrokken waren, maar óók een aantal rechters. Dit is absoluut in strijd met artikel 12 van de Wet op de Rechterlijke Organisatie en dus in strijd met de Trias Politica. Dit is een ‘smoking gun’ om het nog maar mild uit te drukken.

Destijds kon dit niet bewezen worden (al stonden alle seinen op “rood” en was alertheid geboden), maar nu dus wel. Dit verhaal gaat dus nog een staartje krijgen…

Dit is vergelijkbaar met de misstanden bij Jeugdzorg alsmede de Kinderopvangtoeslagaffaire, waarin de rechtspraak eveneens gefaald heeft.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: