Een agressievere Israël Lobby komt er aan in 2022, door Philip Giraldi

een-agressievere-israel-lobby-komt-er-aan-in-2022,-door-philip-giraldi

28-12-21 05: 00: 00,

De Amerikanen die de wurggreep die Israël en zijn vrienden over het buitenlands beleid van de VS hebben, durven aan te vechten, zullen in het komende jaar waarschijnlijk nog agressiever worden aangepakt. Twee weken geleden verklaarde de American Israeli Public Affairs Committee (AIPAC), algemeen beschouwd als de grootste en machtigste component van de lobby van de Joodse staat, dat het nu zal beginnen met het rechtstreeks financieren van politieke kandidaten die als pro-Israël worden beschouwd. Tot nu toe heeft AIPAC er de voorkeur aan gegeven enigszins in de schaduw te opereren, zichzelf voorstellend als een organisatie die deels âeducatiefâ is om haar 501(c)3 belastingvrijgestelde status te rechtvaardigen die zij gebruikt om alle nieuwe congresleden op propagandareisjes naar Israà “l te sturen.

Natuurlijk is dat altijd een beetje een fictie geweest die mogelijk werd gemaakt door een Ministerie van Justitie dat geneigd is alle Israà “lische misdragingen te negeren. Er zijn een aantal redenen waarom AIPAC moet worden beschouwd voor wat het is,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: