FDA geeft toe dat sterfte door alle oorzaken hoger is onder gevaccineerden

fda-geeft-toe-dat-sterfte-door-alle-oorzaken-hoger-is-onder-gevaccineerden

28-12-21 10:24:00,

Uit een FDA-rapport blijkt dat in de klinische proeven van Pfizer een 24% hoger sterftecijfer door alle oorzaken werd gevonden onder de gevaccineerden in vergelijking met de placebogroep.

Volgens het rapport, dat werd vrijgegeven door de Amerikaanse Food and Drug Administration om achtergrondinformatie te verstrekken over haar besluit van augustus 2021 om volledige goedkeuring te verlenen voor het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin na het aanbieden van beperkte noodtoestemming voor gebruik in december vorig jaar, zes maanden nadat de klinische studie van het vaccin begon, was het totale aantal sterfgevallen gerapporteerd in de gevaccineerde groep bijna een kwart hoger dan het aantal sterfgevallen in de placebogroep.

Americanlibertyemail.com:

De FDA gaf de Pfizer Covid-19 injectie in augustus van dit jaar haar zegel van goedkeuring, verklarend dat het experimentele genserum veilig en effectief is. In korte tijd heeft de FDA het vaccin vrijgegeven voor 12- tot 17-jarigen en is bezig het formeel goed te keuren voor kinderen vanaf 5 jaar. De COVID griezel, Dr. Anthony Fauci, beveelt aan het vaccin in de armen van baby’s te douwen binnen enkele ogenblikken nadat ze uit de baarmoeder zijn gekomen. Dit klinkt allemaal ongelooflijk krankzinnig als je bedenkt dat de injecties meer mensen doden in een tempo dat dat van alle andere “vaccins” in de laatste 100 jaar ver overtreft. Dit is geen overdrijving..

De FDA zegt dat zij niet in staat zal zijn om de volledige gegevens van haar vaccin proeven vrij te geven tot het jaar 2076. Een groep genaamd Public Health and Medical Professionals for Transparency heeft de FDA aangeklaagd voor ruwweg 300.000 pagina’s met gegevens die het agentschap heeft verzameld tijdens de proeven met het vaccin. De ironie wil dat de groep die de FDA aanklaagt een einde hoopt te maken aan de “vaccin aarzeling” onder de bevolking door meer transparantie over de vaccinproeven. De FDA heeft de rechtbank verteld dat het hen 55 jaar zal kosten om alle gegevens aan de eisers te overhandigen. Ha! Dat zal zeker een einde maken aan de aarzeling om te vaccineren! Daar is niets verdachts aan!

Zoals we in een eerder verslag al opmerkten, waren er bij de proeven van Pfizer 22.000 mensen gevaccineerd met de COVID-prikken en 22.000 mensen met een placebo.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: