Geschiedenis: “Veeg de Sovjet-Unie van de kaart”, 204 atoombommen tegen 66 grote steden, VS nucleaire aanval tegen USSR gepland tijdens de Tweede Wereldoorlog

geschiedenis:-“veeg-de-sovjet-unie-van-de-kaart”,-204-atoombommen-tegen-66-grote-steden,-vs-nucleaire-aanval-tegen-ussr-gepland-tijdens-de-tweede-wereldoorlog

28-12-21 02: 00: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Voor het eerst gepubliceerd op 4 november, 2017.

Noot van de auteur en update

Nucleaire oorlog bedreigt de toekomst van de mensheid. We hebben niet langer te maken met een hypothetisch scenario. De dreiging van de Derde Wereldoorlog is reëel.

Massavernietigingswapens van de VS-NAVO worden afgeschilderd als vredesinstrumenten. Van mini-atoombommen wordt gezegd dat ze “onschadelijk zijn voor de omringende burgerbevolking”. Sinds de regering George W. Bush, wordt preventieve nucleaire oorlog afgeschilderd als een “humanitaire onderneming”.

Klik op de afbeelding van de boekomslag om direct bij Global Research te bestellen.

Terwijl men het verlies van levens en de vernietiging als gevolg van de huidige oorlogen, waaronder Irak, kan conceptualiseren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: