Geselecteerde artikelen: Video: “Imagine All the People”: De COVID-19 Omicron Kerstmis en Nieuwjaar Lockdown

geselecteerde-artikelen:-video:-“imagine-all-the-people”:-de-covid-19-omicron-kerstmis-en-nieuwjaar-lockdown

28-12-21 06: 31: 00,

Video: “Imagine All The People”: The Covid-19 Omicron Christmas and New Year Lockdown

Door Prof Michel Chossudovsky, december 26, 2021

We worden door onze regeringen verteld dat het Kerstmis is onder Lockdown. Om u en uw dierbaren te beschermen tegen de zogenaamde dodelijke Covid Omicron Variant. De aankondiging werd gedaan op zwarte vrijdag, de dag na Thanksgiving. Anthony Fauci leidde de desinformatie campagne, en liet doorschemeren dat Omicron “al in de Verenigde Staten is, maar nog niet is ontdekt”.

De sinistere convergentie van Klaus Schwab’s “Grote Reset” met het Vaticaan en “Bevrijdingstheologie”

Door F. William Engdahl, december 26, 2021

Te midden van de 2020 wereldwijde covid lockdowns en economische ontwrichtingen die het heeft veroorzaakt, is Klaus Schwab, een voorheen low-profile oprichter van een in Zwitserland gevestigd zakenforum,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: