Het Minnesota Departement van Gezondheid bewijst dat er GEEN Systemisch Racisme is, door Paul Craig Roberts

het-minnesota-departement-van-gezondheid-bewijst-dat-er-geen-systemisch-racisme-is,-door-paul-craig-roberts

28-12-21 05: 00: 00,

Een document van het Minnesota Department of Health, âEthical Framework for Allocation of Monoclonal Antibodies during the COVID-19 Pandemic,â beschrijft het rantsoeneringssysteem dat in Minnesota zal worden gebruikt voor het rantsoeneren van monoklonale antilichamen aan mensen die besmet zijn met Covid. Er wordt rekening gehouden met verschillende factoren, zoals comorbiditeit, leeftijd, zwangerschap en BIPOC-status (Black, Indigenous, People of Color), wat een mogelijk totaal van 24 punten oplevert. Degenen met de hoogste punten worden als het meest kwetsbaar beschouwd en kunnen dus met voorrang aanspraak maken op het beperkte aanbod van monoklonale antilichamen. Een BIPOC-status geeft de persoon twee punten voorsprong op blanke mensen.

U kunt het document hier lezen: https://www.health.state.mn.us/diseases/coronavirus/hcp/mabethical.pdf

Alvorens deze duidelijke raciale vooringenomenheid ten opzichte van blanken bij de behandeling van Covid te onderzoeken, vragen we ons eerst af: waarom is er een tekort aan een geneesmiddel voor Covid in plaats van een tekort aan een âvaccinâ dat noch beschermt tegen contact met Covid en al zijn varianten, noch de verspreiding van het virus voorkomt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: