Hoge winsten: ondanks de gascrisis en de recordprijzen voor elektriciteit pompt Duitsland gas naar Oekraïne

hoge-winsten:-ondanks-de-gascrisis-en-de-recordprijzen-voor-elektriciteit-pompt-duitsland-gas-naar-oekraine

28-12-21 03: 00: 00,

Momenteel bestellen Duitse importeurs nauwelijks Russisch gas omdat het voor hen lucratiever is het reeds in Duitse opslagplaatsen opgeslagen gas naar Oekraïne te pompen dan de bevoorrading van de Duitse verbruikers in de winter te verzekeren.

Nadat het eerst slechts een vermoeden was, is het nu bevestigd: Duitse gasimporteurs verkopen hun gas duur aan Oekraïne in plaats van meer gas bij Rusland te bestellen om de lege opslagplaatsen in Duitsland te vullen. Hoe ervoor kan worden gezorgd dat elektriciteit en verwarming in Duitsland de hele winter meegaan, laat zich raden. Ik zal hier laten zien hoe dit in zijn werk gaat en waarom het voor de importeurs de moeite waard is om op deze manier te werk te gaan.

Zoals altijd ga ik aan het begin van het artikel in op de achtergrond, zodat nieuwe lezers ook begrijpen waar het om gaat. Alle vaste lezers van de Anti-Spiegel weten dat ik eerst de achtergrond uitleg voordat ik aan het eigenlijke nieuws toekom.

De gascrisis

Dat we in Europa een gascrisis hebben,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: