Jongeren zijn het zat – Max von Kreyfelt en studenten – Café Weltschmerz

jongeren-zijn-het-zat-–-max-von-kreyfelt-en-studenten-–-cafe-weltschmerz

28-12-21 01:53:00,

Op dit moment zijn “Studenten voor open onderwijs” en de bovenwijsbond bezig met het organiseren van een demonstratie onder de naam “Jongeren zijn het zat”. De demonstratie zal plaatsvinden op 8 Januari, waarbij tientallen verschillende organisaties, sprekers, studenten bewegingen, jongerenafdelingen van politieke partijen etc., samen werken om een enorme demonstratie te faciliteren voor en door jongeren. Deze demonstratie moet aandacht richten op de desastreuze gevolgen die de maatregelen hebben op de (mentale) gezondheid van jongeren. Daarnaast wordt gepleit voor een open debat over de corona maatregelen, waarin jongeren een serieuze stem krijgen. Bovendien wordt aangegeven dat het recht op onderwijs onvoorwaardelijk is, en dat fysiek onderwijs zonder qr-codes altijd gewaarborgd moet blijven.

Logo

Ons nieuws en interviews worden mogelijk gemaakt door onze leden. Help ons mee en word ook lid!

Log in om een reactie te geven

Inline feedbacks

Bekijk alle reacties

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: