Onischenko’s verklaringen worden bevestigd: De aardgasmanipulatie in Oekraïne

onischenko’s-verklaringen-worden-bevestigd:-de-aardgasmanipulatie-in-oekraine

28-12-21 10: 15: 00,

Momenteel wordt steeds meer informatie over Oekraïne en zijn gasvoorziening, waarover de Anti-Spiegel al sinds de zomer bericht 2020, bevestigd. De gevolgen zullen waarschijnlijk in heel Europa voelbaar zijn.

Vaste lezers van de Anti-Spiegel herinneren zich wellicht dat ik in de zomer 2020 een lang interview heb gehouden met Alexander Onischenko, die na de Maidan enige tijd de rechterhand was van de toenmalige Oekraïense president Porosjenko. In het interview vertelde Onischenko mij een heleboel interessante dingen die voor de “niet-ingewijde” lezer als een roversverhaal hadden kunnen klinken. Aangezien YouTube de originele video heeft verwijderd, is hier de momenteel werkende link naar het interview. Ik schreef ook een lange reeks artikelen over het interview in de zomer 2020 om Onischenko’s uitspraken begrijpelijk te maken voor allen die niet zo goed thuis zijn in Oekraïne, het eerste deel van de reeks is hier te vinden.

Wat allemaal bevestigd is.

Vandaag is bijzonder interessant,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: