Stripfiguren om “vaccinatie” smakelijk te maken voor Italiaanse kinderen

stripfiguren-om-“vaccinatie”-smakelijk-te-maken-voor-italiaanse-kinderen

27-12-21 11: 05: 00,

Speciaal hiervoor heeft de regio Lazio zelfs een superheld in het leven geroepen: “Kapitein Vakzin”, met een grote “V” op zijn borst.

Gepubliceerd op 28. December 2021 door KD.

Om de jongste kinderen Covid-injecties te kunnen toedienen, graaft de overheid steeds dieper in het reclamevak. In Zwitserland heeft het Federaal Bureau voor de volksgezondheid (FOPH) een kleurenbrochure voor kinderen en adolescenten vanaf twaalf jaar gepubliceerd. Opmerkelijk is dat de brochure nu niet meer beschikbaar is op de desbetreffende website van het FOPH.

Italië is nu begonnen met het “vaccineren” van kinderen tussen vijf en elf jaar en sommige regio’s hebben hun creativiteit de vrije loop gelaten. Er zijn speciale vaccinatiecentra opgezet in de regio Lazio,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: