Vaccinzeloten krijgen ondanks vaccinaties en boosters nog steeds Covid, prijzen vaccins voor milde symptomen

vaccinzeloten-krijgen-ondanks-vaccinaties-en-boosters-nog-steeds-covid,-prijzen-vaccins-voor-milde-symptomen

28-12-21 10:18:00,

In een opiniestuk voor The Vaccine Reaction eerder dit jaar, getiteld Vaccinated Americans Count Their Blessings Despite Getting COVID, citeerde ik verschillende leden van de Amerikaanse Senaat en het Huis van Afgevaardigden die volledig waren gevaccineerd maar toch positief testten op het SARS-CoV-2 virus, waarmee ze zich voegden bij het groeiende aantal gevaccineerde mensen in de Verenigde Staten die worden geteld als COVID-19 “doorbraakgevallen”, schrijft Marco Cáceres.

Ondanks hun vaccinatiestatus spraken alle wetgevers hun dankbaarheid uit voor de injecties die ze hadden gekregen, omdat ze ervan uitgingen dat hun COVID-symptomen zonder die injecties veel erger zouden zijn geweest.

Onder de senatoren bevonden zich Lindsey Graham uit South Carolina, John Hickenlooper uit Colorado, Angus King uit Maine en Roger Wicker uit Mississippi. Tot de afgevaardigden behoorden Vern Buchanan uit Florida, Joseph Morelle uit New York en Darren Soto uit Florida. In plaats van te erkennen dat de injecties niet hebben voorkomen dat zij met het virus werden besmet, prijsden alle parlementsleden de injecties voor hun milde symptomen. Ieder van hen zei iets in de trant van: “Het zou erger zijn geweest als ik de prik niet had gekregen.”

De afgelopen week is er een nieuwe ronde van prominente politici geweest die hebben toegegeven dat ze positief op SARS-CoV-2 hebben getest, ondanks het feit dat ze volledig gevaccineerd en geboosterd zijn. Op 19 december 2021 maakten de volledig gevaccineerde en geboosterde senatoren Cory Booker uit New Jersey, Elizabeth Warren uit Massachusetts en Jason Crow uit Colorado bekend dat zij geïnfecteerd waren geraakt met het doorbraak-coronavirus. Op 20 december zei gouverneur Larry Hogan van Maryland dat hij positief had getest. Op 21 december verklaarde gouverneur Tim Walz van Minnesota ook positief te zijn voor het virus, net als afgevaardigde Barbara Lee van Californië.

Al deze Congresleden en gouverneurs zeiden dat hun COVID-symptomen “mild” waren en dat ze goed leken te herstellen. Elk van hen volgde ook met een reeks opmerkingen die inmiddels zeer bekend zijn gaan klinken.

Na het bekendmaken van het resultaat van zijn SARS-Cov-2 test, zei senator Booker:

Mijn symptomen zijn relatief mild. Ik ben meer dan dankbaar dat ik twee doses vaccin heb gekregen en, meer recentelijk, een booster. Ik ben er zeker van dat het zonder hen veel slechter met me zou gaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: