Zendingverspreiden www.kla.tv/21052

zendingverspreiden-wwwkla.tv/21052

,

Coronapandemie: werk van criminele psychologen?

21.12.2021 | www.kla.tv/21052

Coronapandemie: werk van criminele psychologen? Herbert Ludwig, schrijver, Waldorf-pedagoog en hoog justitieambtenaar, kenmerkt de huidige corona gebeurtenissen als een “strijd om het menselijk bewustzijn”. De bevolking wordt door de politiek en misleidende berichtgeving meegevoerd naar een non-realiteit en hun waarheidsgevoel wordt ernstig aangetast. Als gevolg daarvan gaat ook hun vermogen verloren om de openbare of politieke samenhang te beoordelen De mensen hebben verleerd hoe ze informatie die van buitenaf komt met hun eigen gedachten kunnen doordringen. Er vindt dus geen cognitief proces meer plaats. Tegelijkertijd worden door de politiek en de media voortdurend eenzijdige leugens verspreid, zodat de bevolking in een soort “hypnose” wordt gebracht. Het fatale hieraan is dat het niet alleen een kwestie van individuele leugens is, maar dat over de grotere algemene samenhangen wordt gelogen. De afzonderlijke mens kan niet langer onderscheid maken tussen waarheid en leugens en wordt bestuurbaar, als een marionet. De Nederlandse arts en psychoanalyticus Joost Meerloo legde in 1956 in zijn boek “The Rape of the Mind”, in het Nederlands: ‘Verkrachting van de geest’ uit, hoe deze vorm van sturing werkt. Meerloo werkte intensief aan technieken van mind control en hersenspoeling. Hij beschreef een methode om de massa’s te controleren: het systematisch doden van de menselijke geest en het vrije denken, ook menticide genoemd. Een samenleving wordt voorbereid op menticide door het opzettelijk verspreiden van angst. Een bijzonder effectieve strategie om angst op gang te brengen is het ontketenen van golven van terreur. De terreurgolftechniek kan worden voorgesteld als een escalerend golfpatroon, waarbij elke golf van angst wordt gevolgd door een golf van rust, en het maakt niet uit of de genoemde “terreur” echt of fictief is. Na een korte periode van rust wordt het dreigingniveau weer verhoogd, waarbij elke golf van angstzaaierij intenser is dan de vorige. Er wordt opzettelijk gebruik gemaakt van tegenstrijdige verslagen, zinloze aanbevelingen en drieste leugens, omdat dit de verwarring vergroot. Hoe meer een bevolking in verwarring is, hoe groter de staat van angst en paniek, waardoor de samenleving minder in staat is de crisis het hoofd te bieden. Dergelijke golven van angst en verwarring kenmerken ook de huidige coronacrisis. Zij verhinderen, dat feiten, die het hele coronanarratief tot ineenstorten zouden kunnen brengen, op de juiste manier worden waargenomen door de bevolking. Wij herinneren ons drie van dergelijke feiten uit de openbare media: 1.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: