2021 top artikelen: Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin – weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  

2021-top-artikelen:-kerngezonde-man-stierf-aan-complicaties-coronavaccin-–-weduwe-wil-nu-de-mensen-wakkerschudden  

29-12-21 06:19:00, Gregory Michael via Facebook Heidi Nickelmann / uitsnede Covid-19 foto © Marco Verch Professional (CC BY 2.0) Frontnieuws herhaalt de 15 meest gelezen berichten van 2021. Deze staat op nr. 2, en werd voor het eerst op 27 januari gepubliceerd.

Gregory Michael was gynaecoloog in een ziekenhuis in Miami Beach, Florida (VS). Hij was een fervent voorstander van het Coronavaccin en liet zich op 18 december het vaccin van Pfizer inenten. Maar er kwam niets van de gehoopte immuniteit terecht. Drie weken later is Michael dood, overleden aan een fatale reactie op het vaccin.

Zijn rouwende weduwe, Heidi Neckelmann, wil nu op social media de mensen wakkerschudden, zodat niet meer geliefden aan het Coronavaccin sterven. “Laat zijn dood niet tevergeefs zijn, red alstublieft meer levens door deze informatie te verspreiden!”, verklaart Heidi in een ontroerend bericht over de dood van haar geliefde man op Facebook. Met succes, het verhaal van Gregory Michael’s dood door het controversiële Pfizer mRNA-vaccin is op moment van schrijven reeds 27.000 keer gedeeld.

Een kerngezonde 56-jarige

Nadat de hardwerkende verloskundige op 5 januari is overleden, wil zijn vrouw Heidi Neckelmann nu de mensen waarschuwen. Ze zegt dat haar man Gregory Michael een zeer gezonde 56-jarige was, en bovendien was hij zeer geliefd.

De liefde van mijn leven, een gynaecoloog die in het Mount Sinai Medical Center in Miami Beach werkte, stierf eergisteren als gevolg van een heftige reactie op het Covid-vaccin. Hij was een zeer gezonde 56-jarige die geliefd was bij iedereen in de gemeenschap en honderden gezonde baby’s afleverde.

Bloedingen aan handen en voeten, en bloedplaatjes op nul

Michael werkte ook onvermoeibaar door tijdens de pandemie totdat hij op 18 december als gezondheidswerker werd ingeënt met het Pfizer-vaccin op zijn werkplek, Mount Sinai Medical Center, zo beschrijft de weduwe. Een paar dagen later worstelde Michael al met hevige reacties, zoals Heidi beschrijft:

Wikimedia (CC-BY-SA 3.0)Drie dagen later zag hij hevige petechiën op zijn voeten en handen, wat hem ertoe aanzette om naar de eerste hulp te gaan. Bloedonderzoek bij aankomst toonde aan dat zijn bloedplaatjesaantal 0 was (een normaal bloedplaatjesaantal varieert van 150.000 tot 450.000 bloedplaatjes per microliter bloed) en hij werd opgenomen op de IC met een diagnose van acute ITP veroorzaakt door een reactie op het COVID-vaccin.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: