ODMS: “Zuurstofgebrek maskersyndroom” gaat nu over de hele wereld

odms:-“zuurstofgebrek-maskersyndroom”-gaat-nu-over-de-hele-wereld

29-12-21 02:21:00,

Uit onderzoek blijkt dat langdurig gebruik van Covid-mondkapjes, zelfgemaakt of N95, een zuurstofverlies kan veroorzaken van 5% tot 20%, wat kan leiden tot hypercapnia (overmatige kooldioxide in de bloedbaan, typisch veroorzaakt door onvoldoende ademhaling), paniekaanvallen, duizeligheid, dubbel zicht, oorsuizen, concentratieproblemen, hoofdpijn, vertraagde reacties, toevallen, veranderingen in de bloedchemie en verstikking door luchtverplaatsing, schrijft S.D. Wells.

Senior onderzoeker aan het Johns Hopkins Center for Health Security zegt dat het langdurig dragen van een mondkapje de bloedchemie kan veranderen

Te veel uitgeademde kooldioxide (CO2) inademen kan levensbedreigend zijn, aldus deskundigen van het National Institutes of Health (NIH). Iedereen heeft op zijn minst dat lichte gevoel in het hoofd, dat duizelig en verwarde  gevoel ervaren van het herhaaldelijk terugademen van je eigen reeds verwerkte lucht. Dat zijn slechts de eerste waarschuwingssignalen van veel ernstiger gezondheidsproblemen

In feite kan het dag in dag uit dragen van een mondkapje leiden tot veranderingen in de bloedchemie, en dat leidt tot “indien ernstig, veranderingen in het bewustzijnsniveau” volgens Amesh A. Adalja, MD, en senior wetenschapper aan het Johns Hopkins Center for Health Security in Maryland.

Het wordt nog erger. Een Duitse neuroloog, Dr. Margarite Griesz-Brisson, MD, PhD (in farmacologie), die gespecialiseerd is in neurotoxicologie en milieugeneeskunde, waarschuwt dat zuurstoftekort door langdurig dragen van een Covid-mondkapje permanente neurologische schade kan veroorzaken.

Zij stelt in haar onderzoek,

“Het opnieuw inademen van onze uitgeademde lucht zal zonder twijfel leiden tot zuurstoftekort en een overvloed van kooldioxide. We weten dat de menselijke hersenen zeer gevoelig zijn voor zuurstoftekort. Er zijn zenuwcellen, bijvoorbeeld in de hippocampus, die niet langer dan 3 minuten zonder zuurstof kunnen – zij kunnen niet overleven. De acute waarschuwingssymptomen zijn hoofdpijn, sufheid, duizeligheid, concentratieproblemen, vertraging van de reactietijd – reacties van het cognitieve systeem.”

De reden waarom zoveel mondkapjesdragers GEEN flauw idee hebben van de chronische schade die hen wordt berokkend, is dat wanneer iemand eenmaal een chronisch zuurstoftekort heeft, al deze symptomen verdwijnen, omdat de persoon gewend raakt aan de verminderde toestand; zijn efficiëntie blijft echter aangetast en het gebrek aan de juiste zuurstoftoevoer naar de hersenen blijft gevaarlijk toenemen.

Daarom zeggen veel mensen na langdurig mondkapjesgebruik dat ze zich er “niet meer van bewust zijn” (het is een onbedoelde woordspeling omdat ze hun verstand aan het verliezen zijn).

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: