Pathologieresultaten tonen aan dat 93% van de mensen die stierven na te zijn gevaccineerd, gedood werden door het vaccin

pathologieresultaten-tonen-aan-dat-93%-van-de-mensen-die-stierven-na-te-zijn-gevaccineerd,-gedood-werden-door-het-vaccin

29-12-21 05:13:00, De vaccins zijn slecht nieuws. Vijftien lichamen werden onderzocht (allen overleden tussen 7 dagen en 6 maanden na vaccinatie). De lijkschouwer of de officier van justitie hebben in geen van de gevallen het vaccin als doodsoorzaak aangewezen. Nader onderzoek bracht echter aan het licht dat het vaccin in 14 van de 15 gevallen wel een rol speelde bij de dood. Het meest aangevallen orgaan was het hart (bij alle mensen die stierven), maar ook andere organen werden aangevallen. De implicaties zijn potentieel enorm en kunnen miljoenen doden tot gevolg hebben. De vaccins moeten onmiddellijk worden stopgezet, schrijft Steve Kirsch.

Dit onderzoek is gepost op 10 december, maar ik wilde het eerst controleren met experts. Het is consistent met alles wat we tot nu toe weten.

U hoeft zich geen illusies te maken. Het is twijfelachtig of er iets zal gebeuren, omdat het werk niet in een peer-reviewed tijdschrift is gepubliceerd en dus door de wetenschappelijke gemeenschap zal worden genegeerd. Dat is gewoon de manier waarop het werkt.

De paper

Ik kreeg onlangs een e-mail van Mike Yeadon, voormalig VP van Pfizer, die er bij mij op aandrong om deze video te bekijken. Hij schreef me deze e-mail op 24/12/21:

Steve, Dit zijn ongeveer de vreselijkste 15 minuten die ik ooit heb gezien.
Massale covid19 vaccinatie leidt tot massamoord. Mike

De video verwijst naar deze paper, geplaatst op 10 december 2021, On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination. Het heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen.

Kijk eens naar het aantal likes en retweets… alleen al in de eerste 3 uur!!!!

De auteurs deden een autopsie op 15 patiënten die overleden (van 7 dagen tot 6 maanden) na het ontvangen van het COVID-vaccin. Dit waren allemaal gevallen waarvan de lijkschouwer oordeelde dat ze NIET veroorzaakt waren door het vaccin.

Zij ontdekten dat er bij 14 van de 15 patiënten wijdverbreide bewijzen waren dat het lichaam zichzelf aanviel, iets wat nog nooit eerder is gezien. Het hart werd in alle 14 gevallen aangevallen.

Een aantal in het oog springende aspecten overheersten in alle aangetaste weefsels van alle gevallen:

  1. Ontstekingsverschijnselen in kleine bloedvaten (endotheliitis),

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: