Weigeren je te verzetten tegen de Amerikaanse tirannie is er de kant van kiezen: Aantekeningen van de rand van de Narratieve Matrix

weigeren-je-te-verzetten-tegen-de-amerikaanse-tirannie-is-er-de-kant-van-kiezen:-aantekeningen-van-de-rand-van-de-narratieve-matrix

29-12-21 12: 53: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

De VS en hun bondgenoten duwen de wereld in de richting van een nucleair armageddon. De VS en hun bondgenoten hebben Al Qaeda in Syrië bewapend. De VS en hun bondgenoten voeren een letterlijke genocide uit in Jemen. De VS en haar bondgenoten laten opzettelijk duizenden kinderen verhongeren. Hou je mond over Rusland en China.

Desmond Tutu zei: “Als je neutraal bent in situaties van onrecht, heb je de kant van de onderdrukker gekozen.” Dit geldt in het bijzonder voor de onrechtvaardige situatie waarin de grootste machtsstructuur ter wereld bevolkingen over de hele wereld onderdrukt en tiranniseert om hun gehoorzaamheid af te dwingen. Weigeren om een duidelijk standpunt in te nemen tegen die machtsstructuur is er de kant van kiezen.

William Van Wagenen heeft een nieuw artikel uit met The Libertarian Institute waarin hij de bergen bewijsmateriaal documenteert dat de VS en haar bondgenoten Al Qaeda-gebonden milities in Syrië steunden vanaf het begin van de oorlog,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: