Word wakker! De ‘Boosters’ zijn een valstrik

word-wakker!-de-‘boosters’-zijn-een-valstrik

29-12-21 03:23:00,

Zoals meer dan een jaar geleden voorspeld, zitten we nu in een injectie tredmolen zonder einde in zicht, en elke dosis draagt het risico in zich van ernstige bijwerkingen, tot en met blijvende invaliditeit en dood, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Een aantal medische deskundigen, wetenschappers en gepubliceerde studies waarschuwen nu dat de COVID-injecties uw immuunsysteem herprogrammeren om op een disfunctionele manier te reageren. Dit verhoogt niet alleen de kwetsbaarheid voor infecties, maar kan ook leiden tot auto-immuunziekten en kanker.

Pfizer-injectie herprogrammeert beide armen van uw immuunsysteem

Een paper1 dat op 6 mei 2021 op de preprint server medRxiv werd geplaatst, meldt dat de Pfizer/BioNTech COVID prik “zowel adaptieve als aangeboren immuunresponsen herprogrammeert,” waardoor immuundepletie optreedt.

Terwijl ze bevestigden dat de prik “effectieve humorale en cellulaire immuniteit induceerde tegen verschillende SARS-CoV-2-varianten,” moduleerde de prik “ook de productie van ontstekingsbevorderende cytokines door aangeboren immuuncellen bij stimulatie met zowel specifieke (SARS-CoV-2) als niet-specifieke (virale, schimmel- en bacteriële) stimuli.”

Met andere woorden, we hebben te maken met een verschrikkelijke afweging. Je krijgt misschien enige bescherming tegen SARS-CoV-2 en zijn varianten, maar je verzwakt je algemene immuunfunctie, wat de deur wijd openzet voor allerlei andere gezondheidsproblemen, van bacteriële, schimmel- en virusinfecties tot kanker en auto-immuniteit.

Na de injectie vertoonden de aangeboren immuuncellen een duidelijk verminderde reactie op TLR4-, TLR7- en TLR8-liganden (TLR4, TLR7, TLR8), terwijl de door schimmels geïnduceerde cytokinereacties sterker waren. Volgens de auteurs zijn defecten in TLR7 eerder in verband gebracht met een verhoogde vatbaarheid voor COVID-19 bij jonge mannen.

Mensen die “volledig gevaccineerd” waren, na twee doses van de Pfizer-prik te hebben gekregen, produceerden ook aanzienlijk minder interferon bij stimulatie, en dit kan de initiële aangeboren immuunrespons tegen het virus belemmeren.

Herhaalde vaccinaties en het risico van auto-immuniteit

Ziekteverwekkende infecties en kanker zijn slechts twee mogelijke gevolgen van dit soort herprogrammering. Eerder onderzoek heeft bijvoorbeeld defecten in het immuunsysteem in verband gebracht met een hoger risico op auto-immuunziekten. Bovendien is aangetoond dat met name antigenen in vaccins dit soort disfunctie van het immuunsysteem kunnen veroorzaken.2 Zoals in het desbetreffende artikel wordt gerapporteerd:3

“Herhaalde immunisatie met antigenen veroorzaakt systemische auto-immuniteit bij muizen die anders niet vatbaar zouden zijn voor spontane auto-immuunziekten. Overstimulatie van CD4+ T cellen leidde tot de ontwikkeling van auto-antilichaam-inducerende CD4+ T (aiCD4+ T) cel die een T cel receptor (TCR) revisie had ondergaan en in staat was auto-antilichamen te induceren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: