Ze logen over het vaccin: Video laat zien hoe je bedrogen werd

ze-logen-over-het-vaccin:-video-laat-zien-hoe-je-bedrogen-werd

29-12-21 06:06:00, Mensen die nu plichtmatig in de rij staan voor een herhalingsvaccinatie zijn meer dan twee jaar lang door de regering en miljardairs als Bill Gates voorgelogen over het Covid-vaccin.

Ze zeiden dat het vaccin overdracht zou voorkomen, dat de gevaccineerden niet ziek zouden worden en dat de gevaccineerden niet zouden sterven. Een paar maanden later, draaiden ze 180 graden. In de tussentijd spekte Gates zijn bankrekening.

“Je krijgt geen covid als je deze vaccins neemt,” zei president Joe Biden. “Deze vaccins zijn zeer effectief en werken zeer goed tegen varianten,” zei Anthony Fauci. “Gevaccineerde mensen dragen het virus niet bij zich en worden niet ziek,” aldus Rochelle Walensky, directeur van het Amerikaanse National Institute of Public Health. “Mensen die zich laten vaccineren beschermen niet alleen zichzelf, maar verminderen ook de overdracht,” zei Bill Gates.

“Als mensen gevaccineerd zijn, kunnen ze het niet oplopen,” zei Fauci. “Als je gevaccineerd bent, beland je niet in het ziekenhuis, je belandt niet op de intensive care en je gaat niet dood,” zei Biden.

Het werd al snel duidelijk dat het vaccin zijn werk niet deed zoals beloofd.

“Je kunt overdracht niet langer voorkomen,” zei Walensky. “We hebben nog geen vaccins gehad die transmissie voorkomen,” zei Gates. “Uit rapporten van onze internationale collega’s, waaronder Israël, blijkt dat er een verhoogd risico is op ernstige ziekten bij mensen die zich vroeg laten vaccineren,” zei Walensky. “En in Israël, dat altijd een maand tot anderhalve maand op ons voorloopt, zie je een afnemende immuniteit, niet alleen voor infectie, maar ook voor ziekenhuisopname en – tot op zekere hoogte – sterfte,” zei Fauci.

Liegen en bedriegen voor winst.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates erkent dat zijn investering van 10 miljard dollar in vaccins hem 200 miljard dollar heeft opgebracht

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: