Het Covid verhaal is krankzinnig en onlogisch… en misschien is dat geen toeval

het-covid-verhaal-is-krankzinnig-en-onlogisch…-en-misschien-is-dat-geen-toeval

30-12-21 06:11:00,

“Niet alleen de geldigheid van ervaring, maar het bestaan zelf van externe realiteit werd stilzwijgend ontkend door hun filosofie. De ketterij der ketterijen was gezond verstand.” ∼ George Orwell, 1984

Het “Covid pandemie” verhaal is krankzinnig. Dat is op dit punt allang duidelijk, we hoeven hier niet in te gaan op het hoe of waarom. Lees onze oude berichten, schrijft Kit Knightly.

De regels zijn zinloos en willekeurig, de berichtgeving tegenstrijdig, de aanname zelf onzinnig.

Elke dag wordt er een nieuwe waanzin de wereld in gelanceerd, en terwijl velen van ons met de ogen rollen, hun stem verheffen, of gewoon lachen… accepteren velen het, geloven het, staan toe dat het doorgaat.

Neem nu de situatie in Canada, waar de regering een vaccinatieplicht heeft opgelegd aan werknemers in de gezondheidszorg, waardoor alleen al in British Columbia meer dan 3000 ziekenhuismedewerkers op 1 november met onbetaald verlof moesten.

Hoe hebben lokale overheden gereageerd op het personeelstekort?

Zij vragen gevaccineerde werknemers die positief hebben getest op Covid, om te werken.

Of je nu gelooft dat de test iets betekent of niet, theoretisch doen ze dat wel. In de realiteit die ze ons elke dag proberen te verkopen, betekent positief testen dat je drager bent van een gevaarlijke ziekte.

Dus vragen ze mensen die zogenaamd drager zijn van een “dodelijk virus” te werken, in plaats van volkomen gezonde, ongevaccineerde mensen gewoon hun baan terug te geven.

Dit is waanzin.

Maar kan iets nog perfecter illustreren wat de prioriteiten zijn van degenen die dit spel leiden?

We weten al dat het niet om een virus gaat, niet om de bescherming van de gezondheidszorg en niet om het redden van levens. De mensen die de “pandemie” leiden, geven dat dagelijks toe met hun daden, en zelfs met hun woorden.

Het lijkt veeleer te gaan om het opleggen van regels die weinig of geen zin hebben, het eisen van conformiteit ten koste van de rede, het trekken van arbitraire lijnen in het zand en eisen dat mensen die respecteren, mensen “feiten” laten geloven die aantoonbaar onwaar zijn.

Maar waarom? Waarom is het Covid verhaal irrationeel en tegenstrijdig?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: