Meer ziekenhuisverpleegsters klokken over “overweldigend” aantal hartaanvallen, bloedstolsels bij volledig gevaccineerden

meer-ziekenhuisverpleegsters-klokken-over-“overweldigend”-aantal-hartaanvallen,-bloedstolsels-bij-volledig-gevaccineerden

30-12-21 03: 02: 00,

Er is een golf van door vaccinatie veroorzaakte ziekten die de ziekenhuizen van Zuid-Californië overspoelen, en een paar dappere verpleegsters hebben zich gemeld om erover te praten.

In Ventura County, ten noorden van Los Angeles, rijzen de gevallen van “onverklaarbare” hartproblemen, beroertes en bloedklontering de pan uit in de ziekenhuizen in de regio. En veel lokale dokters weigeren een verband te leggen tussen deze gebeurtenissen en Wuhan coronavirus (Covid-19) injecties.

Een verpleger op een ICU in Ventura County vertelde aan de Conejo Guardian dat hij “moe is van alle B.S. die gaande is” omdat de medische wereld weigert de olifant in de kamer te erkennen.

“Het is gek hoe niemand meer iets in vraag stelt,” zegt deze persoon, Sam genaamd.

Sam zegt dat er een merkbare toename is van jonge mensen die dit soort ernstige gezondheidsproblemen ervaren nadat ze zijn geïnjecteerd met de injecties van Operation Warp Speed.

” Lees verder