Pandemie van de Gevaccineerden: Twee studies tonen nieuw bewijs dat Covid-19 Vaccins “Meer ziekte veroorzaken dan ze voorkomen”

pandemie-van-de-gevaccineerden:-twee-studies-tonen-nieuw-bewijs-dat-covid-19-vaccins-“meer-ziekte-veroorzaken-dan-ze-voorkomen”

30-12-21 09:30:00, © Kojach / Flickr (CC BY 2.0) Na 3 maanden hebben Pfizer-prik ontvangers 76.5% MEER KANS om Covid op te lopen dan de ongevaccineerden. Twee recent vrijgegeven studies tonen aan dat – na een korte periode van matige bescherming – de experimentele Covid-19 vaccins in feite meer ziekte veroorzaken dan ze voorkomen – vooral wanneer het gaat om nieuwe varianten zoals de nu overheersende, en zeer milde Omicron, schrijft Julian Conradson.

De eerste studie, een pre-print die werd vrijgegeven op MedRXiv door een team van onderzoekers in Denemarken, toont aan dat de experimentele vaccins absoluut geen bescherming bieden tegen Omicron vanaf twee maanden na vaccinatie (wat zij de “piek”-bescherming noemen).

Na slechts drie maanden beginnen volledig gevaccineerde personen een sterk negatieve bescherming te ervaren. Onderzoekers ontdekten dat degenen die het Pfizer-vaccin kregen een verbazingwekkende 76,5% meer kans hadden op een doorbraakinfectie dan hun ongevaccineerde tegenhangers zodra 90 dagen waren verstreken – degenen die Moderna’s kregen hadden 39,3% meer kans.

Volgens de studie werd de verspreiding van de nieuwe Omicron variant “waarschijnlijk” veroorzaakt door “super-spreidingsevents” “onder jonge, gevaccineerde personen.”

Alleen degenen die een volledige vaccinatie met twee doses hadden genomen of een vaccinatie met twee doses en een booster werden in de studie als gevaccineerden geteld.

Op de een of andere manier concluderen de auteurs van de studie nog steeds dat massavaccinatie en de verspreiding van boosters noodzakelijk is.

Neem je booster, schaap.

Kijk:

Ik maak geen grapje, de laatste regel van de studie is nog steeds “deze bevindingen benadrukken de noodzaak van massale uitrol van vaccinaties en boostervaccinaties.”

— Ezra Levant 🍁 (@ezralevant) December 23, 2021

Alsof dat nog niet genoeg bewijs was dat dit de ‘pandemie van de gevaccineerden’ is, heeft de Canadian Covid Care Alliance – een non-profit waakhondgroep, bestaande uit onafhankelijke professionals in de gezondheidszorg – deze week een apart rapport uitgebracht dat tot vergelijkbare conclusies kwam.

Na onderzoek van Pfizer’s eigen klinische onderzoeksgegevens van het vaccin, stelde het CCCA-team van deskundigen ook vast dat het Pfizer-vaccin een ernstige negatieve bescherming tegen Covid had, en wel zozeer dat zij concludeerden dat het “vaccin meer kwaad dan goed doet”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: