Silicon Valley mag publieke discussie over maatregelen die iedereen aangaan niet beperken

silicon-valley-mag-publieke-discussie-over-maatregelen-die-iedereen-aangaan-niet-beperken

30-12-21 02: 11: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Twitter heeft het account van de controversiële viroloog Dr Robert Malone, die naar verluidt een half miljoen volgers had op het moment van zijn verwijdering, verbannen. Malone wordt gecrediteerd zelfs door mainstream critici als iemand die een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van de mRNA-technologie die vandaag wordt gebruikt voor Covid-19 vaccins, maar is onlangs onder vuur komen te liggen voor opmerkingen over de veiligheid van het gebruik van deze vaccins bij kinderen die de Authorized Fact Checkers hebben bestempeld als “ gevaarlijk en flagrant onjuist.

Iedereen zou zich moeten verzetten tegen de verwijdering van Malone en commentatoren die zijn standpunten delen, ongeacht of ze het ermee eens zijn of ze fel verachten. De reden hiervoor is heel eenvoudig: alleen een dwaas zou monopolistische miljardairsbedrijven steunen die het publieke debat over Covid-reacties reguleren die ons allemaal aangaan.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: