“Tot er geen weg meer terug is”

“tot-er-geen-weg-meer-terug-is”

30-12-21 12: 00: 00,

“Tot er geen weg meer terug is”

Gepubliceerd op 30. December 2021 door MB.

Op 12. September 2019 zijn de Europese Commissie en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) bijeengekomen voor een zogeheten “Global Immunisation Summit“. Het doel was “de verspreiding van door vaccinatie te voorkomen ziekten tegen te gaan en de verspreiding van verkeerde informatie over vaccinatie een halt toe te roepen”.

Online vindt u de samenvatting van deze vaccinatietop. Als ik het vandaag lees – na twee volle jaren van de Corona-pandemie – is het beangstigend hoe precies en meedogenloos de “maatregelen” waartoe toen is besloten, nu worden uitgevoerd.

Waarom zijn de EU en de WHO uitgerekend in september 2019 bijeengekomen voor een “Wereldwijde Vaccinatietop”?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: