2022: Jaar van de Waarheid

2022:-jaar-van-de-waarheid

31-12-21 08:00:00, Gelukkig nieuwjaar!

We gaan het derde jaar in van de Covidcult. Angst, misleiding, chantage, eenzijdige en soms leugenachtige berichtgeving begeleiden en beïnvloeden ons leven nu al twee jaar. Steeds meer wordt duidelijk dat de experimentele mRNA-vaccins geen gezondheid, noch terugkeer naar een vrije samenleving hebben gebracht. Zij die besloten zich te laten ‘prikken’ en dachten zich zo vrij te kunnen kopen, zijn bedrogen. Zij moeten nog meer inentingen accepteren om die eerder afgepakte vrijheid weer terug te krijgen. Tijdelijk dan, tot de volgende ‘vrijwillige’ prik.

Covid is een mistgordijn om de wereld zodanig te verstoren dat een nieuwe orde kan worden geïnstalleerd. Wie goed naar de eerste toespraak van de regeringsleiders wereldwijd van maart 2020 heeft geluisterd, kon al weten dat het virus een doel diende.

De waarheid over de slecht werkende ‘vaccins’, de miljoenen gemelde mensen met ernstige bijwerkingen, tienduizenden gemelde doden en het gelieg en gedraai over ‘de cijfers’, is niet meer tegen te houden. Maar wie eenmaal een leugen met zoveel geweld heeft ingezet, kan moeilijk terug. We kunnen van de gecompromitteerde angstzaaiende overheden en media nog wel een paar wanhoopsoffensieven verwachten.

Mensen moeten komend jaar de rug recht houden en blijven staan voor de vrijheid om een medische interventie te ondergaan: de overheidschantage en het uit elkaar spelen van miljoenen mensen moet stoppen. Dat kunnen we zelf doen door het onderscheid tussen wel of niet geprikten niet meer te maken. Respecteer ieder in zijn of haar keuze.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: