Big Pharma: Misleiding als verdienmodel

big-pharma:-misleiding-als-verdienmodel

31-12-21 04:00:00,

Elke virusuitbraak is een kans voor de farmaceutische industrie miljardenwinsten te boeken. Het verbaast dan ook niet dat overdrijving van de gevaren voor een bepaald virus of ziekte de winst opdrijft. In een indrukwekkend goed gedocumenteerd boek schets Robert F. Kennedy jr. de historie en actualiteit rondom ‘ziekte’ als winstmachine voor de farmaceutisch industrie.

De farmaceutische industrie heeft een magere reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en eerlijkheid. Met de miljarden die met medicatie zoals vaccins te verdienen zijn is het vrijwel onmogelijk om de verleiding te weerstaan een loopje te nemen met de feiten.
In het onlangs uitgegeven e-book ‘Real Anthony Fauci’, de centrale adviseur van de Amerikaanse regering en belanghebbende bij diverse belangrijke medische instituten, schetst Robert F. Kennedy jr. een ontluisterend beeld van een industrietak die zegt met gezondheid bezig te zijn. Kennedy zegt in een voorwoord dat hij het boek geschreven heeft vanwege zijn eigen worsteling met de vraag hoe overheidsinstituties die de gezondheid van miljoenen Amerikanen horen te beschermen zich zo radicaal tegen de bevolking keerde en met zoveel geweld.

Covid, een uitgebuit virus

Velen vragen zich af waarom overheden in veel landen van de wereld de bevolking in maart 2020 niet geruststelden dat zij alles in het werk zouden stellen om dit vermeende ‘dodelijke’ virus het hoofd te bieden. Het antwoord lag in het tweede deel van de toespraken van maart 2020 die vrijwel in alle landen gelijkluidend was: ‘We kennen het virus nog niet, maar we gaan zeker naar een Nieuw Normaal’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: