De zeven stappen naar de hel van Corona

30-12-21 11: 05: 00,

Gepubliceerd op 31. December 2021 door SuS.

Er zijn zeven stappen die tot de ondergang leiden – hier met het indrukwekkende voorbeeld van de omgang met Covid-19:

1. De feiten negeren:

Er is een nieuwe besmettelijke ziekte. Als ziekteprofylaxe voor infectieziekten heeft de ervaring geleerd dat we verschillende manieren hebben: gerichte immuunversterking door een gezonde, bewuste levensstijl, homeopathische profylaxe – al 200 jaar met succes gebruikt voor infectieziekten – Ayurveda, TCM, fysiotherapie en meer, toediening van vitamine D en vaccinatie.

2. Voorkeuren (illusie van kennis):

Uit deze poel van opties, verstijft men op één (louter toevallig die met het miljardenbedrijf). Men gaat in scheiding en propageert zo slechts één van deze profylactische methoden, en dat in zekere zin,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: