Dr. Meryl Nass: Het is duidelijk dat de Covid injecties gevaarlijk zijn, maar het bewijs wordt voor het publiek verborgen gehouden

dr.-meryl-nass:-het-is-duidelijk-dat-de-covid-injecties-gevaarlijk-zijn,-maar-het-bewijs-wordt-voor-het-publiek-verborgen-gehouden

31-12-21 01:56:00,

Dr. Meryl Nass is naast internist met speciale interesses in door vaccins veroorzaakte ziekten, chronisch vermoeidheidssyndroom, Golfoorlog ziekte, fibromyalgie, toxicologie en ook biologisch oorlogsvoering epidemioloog. Tijdens sessie 3 van het D4CE Symposium II, deelde Dr. Nass haar presentatie: “Hoe verbergen de machthebbers ongewenste effecten van vaccins? Myocarditis als een uitstekend voorbeeld,” schrijft Dailyexpose.uk.

Doctors for Covid Ethics (“D4CE”) hield hun tweede symposium, “Sounding the Call,” op 10 december. Het symposium bestond uit 15 deskundigen op het gebied van wetenschap, geneeskunde, financiën, media en recht die spraken zoals het hoort – vrij en eerlijk. U kunt het volledige 4 uur durende Symposium II “Sounding the Call” HIER bekijken; en de details van het symposiumprogramma, evenals korte biografieën van alle deelnemers, vindt u HIER.

De discussie tijdens de derde sessie van D4CE’s Symposium II werd geleid door Patrick Henningsen, oprichter en managing editor van de nieuwswebsite 21st Century Wire, die Dr. Nass introduceerde.

Aan de hand van het voorbeeld van myocarditis (hartontsteking), liet Dr. Nass zien hoe de federale agentschappen die verondersteld worden de volksgezondheid te helpen, informatie verbergen. “Als we deze informatie hadden, zouden we niet in de situatie verkeren waarin we ons bevinden,” zei Dr. Nass, “het is zo duidelijk, althans voor mij, dat de vaccins gevaarlijk zijn, maar we zijn niet in staat om het bewijs te zien.”

Op 10 december 2020 hield de Food and Drug Administration (FDA) een bijeenkomst over ‘Covid-19 Vaccine and Emergency Use Authorization’ waarbij Dr. Nancy Messonnier, die op dat moment directrice was van CDC’s National Center for Immunisation and Respiratory Diseases, een presentatie gaf. De presentatie van Messonnier kan HIER worden bekeken (start 1:20:54).

Tijdens haar FDA-presentatie somde Messonnier alle verschillende databanken op die CDC zei te gaan gebruiken om de veiligheid van Covid-injecties te beoordelen, te beginnen met de mobiele telefoon of mobiele app: v-safe.

C-SPAN: FDA-vergadering over COVID-19 vaccin en vergunning voor noodgebruik, deel 1, 10 december 2020

Dr. Nass sprak door wat deze databases zijn en welke informatie er wel of niet uit komt.
“Wat v-safe liet zien in de eerste maand van het injectieprogramma was dat ongeveer 1-3% van de mensen die werden geïnjecteerd daarna een bezoek aan een arts of aan een spoedeisende hulp nodig hadden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: