Getuigenis van Moran Zelikov

getuigenis-van-moran-zelikov

31-12-21 07:00:00,

Van 25 t/m 31 december plaatsen wij een aantal getuigenissen van mensen n.a.v. het kort geding op 14 december jl. over de Holocaustvergelijkingen, aangespannen door een aantal Joodse instellingen tegen Thierry Baudet.

Geachte leden van het Hof,

Mijn naam is Moran Zelikovich. Ik ben geboren en getogen in Israël in een gezin met Holocaustoverlevenden aan de kant van beide ouders. Als kind werd ik opgevoed met het concept “we moeten ons altijd herinneren en nooit vergeten”, de verschrikkingen die mijn familie en 6 miljoen Joden tijdens de Holocaust zijn aangedaan. 

De laatste 8 jaar woon ik in Nederland. Ik heb deze brief vandaag geschreven om de gedachten en gevoelens te ondersteunen van degenen die vinden dat we in donkere tijden leven die lijken op de periode van de jaren ’30 en ’40.

Vrijheid wordt weggenomen op basis van persoonlijke keuze. Mensen worden bestempeld als “ziekteverspreiders” (net zoals de Joden werden genoemd) en andere afschuwelijke uitdrukkingen omdat zij ervoor kiezen geen stoffen in hun lichaam in te brengen (het zogenaamde “vaccin”). Er zijn sancties, discriminatie van niet-gevaccineerden die geen restaurant, bioscoop, enz. mogen binnengaan. In sommige landen worden mensen gearresteerd die verdacht worden van een positief virus, zelfs als ze geen symptomen vertonen. Het is schandalig. 

Als Joodse vrouw, met grootouders die de Holocaust hebben overleefd, moet ik zeggen dat de gelijkenis met wat er in de Holocaust is gebeurd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: