Het beeld van God in ons

het-beeld-van-god-in-ons

31-12-21 01: 21: 00,

Dit is Bisschop Profiry, de abt van het Solovetsky klooster in Noord Rusland die zich heeft ontpopt als een uitgesproken stem in de Russische kerk tegen de vaccins, en vaxx paspoorten, die in Rusland worden aangeduid als “QR codes.”Hij leest een verklaring voor van Patriarch Kirill, het hoofd van de Russisch Orthodoxe Kerk, waarin de kerk zich op het standpunt stelt dat vaccinatie vrijwillig moet zijn, nooit kan worden afgedwongen en dat QR-codes inbreuk maken op de burgerrechten.

De verklaring van de Patriarch moest worden voorgelezen in kerken in heel Rusland aan het einde van de zondagochtenddienst. Bisschop Porfiry deed dat en riep de Russen vervolgens op zich te verzetten tegen de vaxx en de vaxx paspoorten als slecht en onaanvaardbaar op morele en juridische gronden.

TRANSCRIPT

Dit is het zelfbeeld van de leiders van de wereld,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: