Laat u niet misleiden door de valse normaliteit om u heen – dit is oorlog

laat-u-niet-misleiden-door-de-valse-normaliteit-om-u-heen-–-dit-is-oorlog

31-12-21 03:36:00,

COVID heeft ons leven en ons geloof in heel veel dingen kapot gemaakt. Sociaal psycholoog Roy Baumeister waarschuwt in  Evil: Inside Human Violence and Cruelty dat “het kwaad meestal ongemerkt de wereld binnenkomt bij de mensen die de deur openzetten en het binnenlaten”, schrijft Kate Dunlop.

Ongeacht hun oorspronkelijke motieven, moet het voor onze leiders nu toch wel duidelijk zijn dat hun daden een kwaadaardige uitwerking hebben. Regeringen over de hele wereld hebben getracht de onafhankelijkheid en de kracht van individuele geesten te verzwakken door mensen te dwingen in een voortdurende staat van door propaganda veroorzaakte angst te leven door het opleggen van onvrije en grillige regels.

Laat u niet misleiden door de valse normaliteit om u heen – dit is oorlog. Een putsch zo schandalig, zo dubbelhartig en van zo’n schaal dat hij alles overtreft wat ooit eerder is geprobeerd. Er is geen leugen te klein, en geen verraad te groot, dat niet is gebruikt om de visie van de elite op het ‘Nieuwe Normaal’ te bevorderen.

Laten we eens terugdenken aan de tijd vóór Covid, toen de Britten werden gewaarschuwd voor de catastrofale gevaren van een vertrek uit de EU en de media Brexit karakteriseerden als een collectieve zelfmoordactie van xenofobe proleten die te veel vrijheid kregen, teruggrijpend naar een verloren tijdperk van het imperium.

Elites waren zwaar geschokt, en de Britten naïef om te geloven dat hun democratische beslissing ongestraft zou blijven. Ze hadden blijk gegeven van verkeerd denken, economisch analfabetisme en, wat nog belangrijker was, een gevaarlijk precedent geschapen. De Britse toekomst, als soevereine natie, werd daardoor verpletterd, en ze zijn nu in de greep van de globalistische machten.

Voordat de geschiedenis wordt uitgewist, moeten we een aantal waarheden vastleggen. Op maandag 9 maart 2020 meldde de Wereldgezondheidsorganisatie dat het aantal gevallen van een “nieuw” virus [het jaar daarvoor patenten aangevraagd] wereldwijd de honderdduizend had overschreden. De herkomst van het virus was onduidelijk, hoogstwaarschijnlijk gefabriceerd, een biowapen, maar zeker niet Wuhan te noemen, want dat zou racistisch zijn.

Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, de directeur-generaal van de WHO, was terughoudend om de uitbraak als een wereldwijde pandemie te classificeren, en zei: “Dit is een ziekteverwekker van de luchtwegen die door de gemeenschap kan worden overgedragen, maar die met de juiste maatregelen onder controle kan worden gehouden.”

De “juiste maatregelen” die bijna universeel werden genomen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: