New York gebruikt ras om toegang tot beperkte voorraad levensreddende COVID-behandelingen te bepalen

new-york-gebruikt-ras-om-toegang-tot-beperkte-voorraad-levensreddende-covid-behandelingen-te-bepalen

31-12-21 02: 30: 00, Patiënten wachten op hun behandeling in de Regeneron Clinic op een behandelingslocatie voor monoklonale antilichamen in Pembroke Pines, Florida, op augustus 19, 2021 (Foto door Chandan Khanna/AFP via Getty Images)

“Behandelingen met monoklonale antilichamen redden levens,” kondigde het New York City Department of Health aan in een 26 openbare mededeling van oktober. Deze behandelingen “zijn beschikbaar en levensreddend,” zei het agentschap, opmerkend dat zij “ten minste 1,100 ziekenhuisopnames en ten minste 500 sterfgevallen hebben voorkomen bij mensen die in New York City zijn behandeld.” Het agentschap drong er bij het publiek op aan om deze monoklonale antilichaambehandelingen zo snel mogelijk te zoeken: “Wanneer ze vroeg na het begin van de symptomen worden gegeven, kunnen mAb-behandelingen het risico van ziekenhuisopname en overlijden als gevolg van COVID-19 verminderen, daarom is het van cruciaal belang om te worden getest op COVID-19 zodra de symptomen beginnen – hoe eerder iemand wordt getest, hoe eerder de behandeling kan beginnen.”

Het gezondheidsagentschap van de stad citeerde zijn eigen commissaris voor gezondheid Dr.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: