Nogmaals een “plotseling en onverwacht”: Britse jonge dirigent sterft 1 week na zijn propaganda-tweet over COVID boosterprik

nogmaals-een-“plotseling-en-onverwacht”:-britse-jonge-dirigent-sterft-1-week-na-zijn-propaganda-tweet-over-covid-boosterprik

31-12-21 05:35:00,

Tom Hammond, de jonge dirigent van het St Albans Symphony Orchestra, is op 27 december “plotseling” overleden, slechts een week nadat hij tweette over het krijgen van de COVID-boosterprik.

Hammond, die deze komende zaterdag zou optreden tijdens het concert in de New Year’s Cathedral, richtte in 2016 het Hertfordshire Festival of Music op en werd beschreven als een dynamische, bekroonde dirigent die bekend staat om zijn dynamische en doordachte programmering en brede repertoire, bericht Thecovidworld.com.

Collega-muzikant Poppy Beddou, die COVID-prikken toedient in een klantencentrum in Brixton, tweette op 19 december:

“Als je een booster van meeee wilt, kom dan vandaag naar Lambeth Civic Centre – vaxing hier tot 7 uur. Walkins welkom xoxoxo
#booster #letsgetvaxed #GetVaccinatedNow #boosterforchristmas #earlychristmaspresent

Hammond reageerde een uur later op de tweet en zei:

“Beste prikker in Zuid-Londen – mis deze kans niet!
#booster”

Zijn dood werd donderdag bekendgemaakt door het Hertfordshire Festival of Music, hoewel zijn doodsoorzaak niet is vrijgegeven:

Hammond was een fervent voorstander van Palestijnse zaken en dirigent van het Palestine Youth Orchestra, dat na de bekendmaking van zijn dood een verklaring uitbracht waarin het zei:

“Wij zijn geschokt en bedroefd te vernemen dat een groot vriend en familielid van het Palestijns Jeugd Orkest, Tom Hammond, is overleden. Wij betuigen onze innige deelneming aan zijn familie.

De wereld heeft een geweldig mens verloren. Tom, bedankt voor alles, we zullen je missen.

Moge hij in vrede rusten.”

Lid van PYO, Mohamed Najem, voegde daaraan toe:

“Alle Palestijnse muzikanten rouwen vandaag.”

Hammond had een enorme impact gemaakt op de levens om hem heen en hij zal enorm gemist worden door zijn familie en vrienden.

Hij laat zijn vrouw en kinderen achter.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sporters

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: