Oxford-studie vaccin bijwerkingen: Risico op myocarditis bij jongere mannen tot 14 keer hoger na vaccinatie dan na infectie

oxford-studie-vaccin-bijwerkingen:-risico-op-myocarditis-bij-jongere-mannen-tot-14-keer-hoger-na-vaccinatie-dan-na-infectie

31-12-21 08:49:00,

Uit een omvangrijke studie van de Universiteit van Oxford naar het risico van myocarditis (hartontsteking) na Covid vaccinatie is gebleken dat het risico bij mannen onder de 40 aanzienlijk hoger is dan het risico van de aandoening na infectie met Covid, bericht Will Jones.

De onderzoekers ontdekten dat, terwijl er zeven bijkomende myocarditisgevallen per miljoen waren in de 28 dagen na COVID-19-besmetting (95% betrouwbaarheidsinterval (CI): 2,11), er 14 waren na een AstraZeneca tweede dosis (CI: 8,17), 12 na een Pfizer tweede dosis (CI: 1,7), 101 na een Moderna tweede dosis (CI: 95,104), en 13 na een Pfizer derde dosis (CI: 7,15). Deze bevindingen zijn hierboven weergegeven. De meeste van deze cijfers vertegenwoordigen een verdubbeling van het risico in vergelijking met infectie. Het cijfer voor de tweede dosis van Moderna is echter maar liefst 14,4 keer zo hoog. Het Moderna-vaccin maakt gebruik van een soortgelijke mRNA-technologie als het Pfizer-vaccin, maar levert een driemaal zo grote dosis, wat het verschil gedeeltelijk kan verklaren.

Voor vrouwen en mannen ouder dan 40 jaar bleek uit de studie dat het risico op myocarditis na infectie groter is dan na vaccinatie.

De studie, die een pre-print is, is een update van een eerdere studie die eerder in december in Nature is gepubliceerd en die gegevens tot 24 augustus gebruikte. De update brengt ons tot 15 november en breidt ook het leeftijdsbereik uit van 13 jaar tot 16 jaar.

De auteurs merken op: “Deze bevindingen hebben belangrijke implicaties voor de volksgezondheid en het vaccinatiebeleid.”

Dat hebben ze inderdaad. Gezien het lage risico van Covid voor mannen onder de 40 jaar, betekent het extreem verhoogde risico van myocarditis door het Moderna-vaccin dat het gebruik van dit vaccin bij mannen onder de 40 jaar met onmiddellijke ingang moet worden opgeschort.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinatie: Worden we direct ziek geïnjecteerd met Covid? … Vaccin Spike-Eiwitten zelf beschadigen hart en aders! … Meer topatleten gewond door vaccinatie

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: