Rusland’s “westelijke grens” terug in het centrum van de wereldgeopolitiek in 2021

rusland’s-“westelijke-grens”-terug-in-het-centrum-van-de-wereldgeopolitiek-in-2021

31-12-21 08: 11: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het “Translate Website” drop down menu te activeren op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

De laatste dagen van december 2021 werden enerzijds gekenmerkt door het plannen van een top tussen Moskou en de NAVO om de Oekraïense kwestie te bespreken, en anderzijds door een verklaring van de Oekraïense ambassadeur in Washington, waarin werd beweerd dat haar land een plan B heeft voor de omgang met Rusland, waarin een mogelijke militaire confrontatie wordt gesuggereerd. In feite verklaren deze twee gebeurtenissen in het kort wat de Russisch-Oekraïense kwestie was in 2021: De NAVO verspreidt geruchten over een invasie, maar is bereid te onderhandelen, terwijl Oekraïne dergelijke geruchten als absolute waarheid beschouwt en een oorlog plant die het duidelijk niet kan winnen.

2021 presenteerde een reeks stappen in de Oekraïense kwestie. Inderdaad, sinds het hoogtepunt van de crisis aan de grens,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: