Tot 24.000 euro extra per maand: Vorstelijke overheidsbeloning voor Duitse vaccineer-artsen

tot-24.000-euro-extra-per-maand:-vorstelijke-overheidsbeloning-voor-duitse-vaccineer-artsen

31-12-21 01:04:00, Terwijl in Oostenrijk artsen die kritisch staan tegenover vaccinatie hun baan en hun licentie verliezen en daarmee van hun broodwinning worden beroofd, verdienen artsen die ijverig vaccineren in Duitsland en waarschijnlijk ook in Oostenrijk de spreekwoordelijke “vetpot”, beschermd en gesanctioneerd door de staat. In Duitsland, bijvoorbeeld, betaalt de staat momenteel 28 euro per vaccinatie, in het weekend of op feestdagen zelfs 36 euro per prik, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

Werken in vaccinatiecentra als “salarisbooster”

Tegelijkertijd fungeren sommige vaccinatiecentra waarschijnlijk zelf als echte “boosters” in de vorm van fikse salarisverhogingen voor vaccinerende artsen die de regels van het regime volgen. In deze massaverwerkingsinrichtingen krijgen de artsen een uurloon van 150 euro (!), wat neerkomt op een dagloon van een fiere 1.200 euro. Officieel worden 20 vaccinatiemissies per maand goedgekeurd, wat een extra inkomen van 24.000 euro (!!) per maand zou betekenen. Dit alles, natuurlijk, naast de normale inkomsten.

Het is niet verwonderlijk dat de meerderheid van de artsen behoort tot de “militante” voorstanders van vaccinatie.

Geen capaciteit voor reguliere patiënten

Het is waarschijnlijk ook aan deze omstandigheid te wijten dat er thans in de meeste praktijken knelpunten zijn bij de behandeling van reguliere patiënten en dat het gezondheidsstelsel ook om deze reden zijn capaciteitsgrenzen heeft bereikt.

De “vaccingier” heeft de medische beroepsgroep gegijzeld. Gezien de verplichte vaccinatie die reeds vanaf februari in Oostenrijk is gepland en die in Duitsland concreet wordt besproken, zal de situatie ten goede veranderen voor de boekhouding van de vaccineer-artsen.

Het is glashelder dat de medische beroepsgroep, onder de warme dekmantel van de staat, definitief afstand heeft gedaan van haar eed-gebonden zorg en verplichting voor de gezondheid en het welzijn van patiënten. De motieven om vaccinatie aan te bevelen worden hierdoor angstaanjagend doorzichtig; het gaat in ieder geval niet meer om “volksgezondheid”.

Artsen door de politiek gecorrumpeerd 

De aanvullende hoorn des overvloeds-beloningen door de regering vegen in een oogwenk elke ethische en morele bezorgdheid van de medische beroepsgroep weg. De ijverig vaccineer-artsen hebben zich zonder scrupules laten corrumperen door de machthebbers.

Men moet echter zonder afgunst de benadering van de “Corona-dictators” aan de hefbomen van de macht erkennen, hoe slim ze hebben uitgedokterd om de witte jassen, die tot nu toe “zeer gerespecteerd” waren door de bevolking, zo perfect voor hun eigen doeleinden in te zetten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: