“De Default Hypothese slaagt er niet in Joodse invloed te verklaren”, door Kevin MacDonald

“de-default-hypothese-slaagt-er-niet-in-joodse-invloed-te-verklaren”,-door-kevin-macdonald

01-01-22 05: 00: 00,

Nathan Cofnas publiceerde in februari vorig jaar een artikel in het in Israà “l gevestigde wetenschappelijke tijdschrift Philosophia: Philosophical Quarterly of Israel in februari vorig jaar, getiteld âThe Anti-Jewish Narrative.â Andrew Joyce schreef een meesterlijk antwoord, âThe Cofnas Problem,â terwijl ik besloot om te proberen een antwoord te publiceren in Philosophia. Mijn artikel ging door twee ronden van peer review en werd uiteindelijk geaccepteerd. Het is het hoofdartikel in het januarinummer van Philosophia, en is beschikbaar als een open-access artikel op Springer Nature.

Dit is de eerste keer dat ik een poging doe om een artikel over Joodse invloed in de mainstream academische literatuur te publiceren sinds The Culture of Critiquewerd gepubliceerd in 1998 door Praeger, dus het is iets van een mijlpaal. Ik heb heel wat materiaal bijgewerkt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: