Goed voornemen: afscheid van cancel media.

goed-voornemen:-afscheid-van-cancel-media.

01-01-22 04:00:00, EZAZ wenst iedereen een goed, gezond en vooral vrij 2022.

In twee jaar tijd is ons land flink de vernieling in geholpen, sociaal, maatschappelijk en economisch. Dit keer niet door een binnenstormend leger, maar door machinaties uit eigen gelederen. Willens en wetens is jarenlang de gezondheidszorg afgeknepen zodat ‘overvolle’ IC’s niet uit konden blijven. Je zou zeggen, ze hebben het erom gedaan. Het oordeel is aan een ieder.

Voor 2022 heb ik goede voornemens. Mijn eerste goede voornemen voor 2022 is gezond blijven. Letten op mijn eten, niet te veel, te vet of te veel suiker. Vitaminen op peil houden. Veel in de buitenlucht zijn, wandelend, fietsend of sportend. Vreugde beleef ik aan ontmoetingen met anderen. Samen iets ondernemen, of een goed gesprek. Iets doen voor de samenleving, om haar beter, eerlijker en rechtvaardiger te maken. Want momenteel is ons land in korte tijd zwaar beschadigd, door onze eigen overheid. Uit eigen overtuiging, onder pressie of omgekocht. Wie zal het zeggen.

Wat de reden van deze opzettelijke verwoestingen ook is, ons land moet weer gerepareerd worden: de rechtspraak moet weer integer zijn en de burger tegen de staat beschermen. De wetten moeten weer democratisch worden vastgesteld, daarvoor moet het parlementaire stelsel op de schop. De politie moet de burger weer gaan beschermen tegen misdaad en de grondrechten van de burgers weer gaan respecteren.

Nederland moet weer haar autonomie terugkrijgen. Samenwerkingsverdragen zijn van groot belang, maar uitlevering aan het door mondiale concerns gestuurde ‘Brussel’,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: