Als we niet willen dat 2022 een afspiegeling wordt van 2021, moeten we openlijk ongehoorzaam blijven aan de onwetenschappelijke COVID-tirannie

als-we-niet-willen-dat-2022-een-afspiegeling-wordt-van-2021,-moeten-we-openlijk-ongehoorzaam-blijven-aan-de-onwetenschappelijke-covid-tirannie

02-01-22 09:33:00,

Voor degenen die vanaf het begin van de pandemie hebben opgelet, was het autoritarisme dat zich nu voor ons ontvouwt gemakkelijk te voorspellen. Reeds in maart 2020 voorspeldden we al verplichte vaccins, de politiestaat en reisbeperkingen. Dit maakt ons niet speciaal of helderziend, het is gemakkelijk af te leiden als je je eenmaal bewust bent van de aard van de staat en hun neiging om het enige gereedschap in hun gereedschapskist te gebruiken om problemen aan te pakken waarmee de samenleving geconfronteerd wordt. Dat enige gereedschap is geweld, schrijft Thefreethoughtproject.com.

Hoewel de bedoelingen van de staat in het begin misschien nobel waren om de overdracht van het virus te voorkomen, werden hun nobele bedoelingen dankzij hun neiging om zonder vragen geweld te gebruiken, al snel een kanaal voor tirannen om zich uw vrijheden toe te eigenen.

“Geef ons uw vrijheid, dan zorgen wij dat de pandemie verdwijnt”, was de mantra van het team lockdown, en ondanks de volledige uitholling van de weinige vrijheid die de mensen nog hadden, zien we nu weer een grote stijging van het aantal ziektegevallen en ziekenhuisopnames.

Je hoeft alleen maar naar Australië te kijken en de nazi-achtige aanpak van Covid om te zien dat geen enkele politiestaat een virus kan stoppen. Het afgelopen jaar heeft Australië iedereen die zich niet aan hun gezag onderwierp mishandeld, ontvoerd, gearresteerd en geïntimideerd. Een paar maanden geleden zijn ze zelfs begonnen volledig gezonde mensen te ontvoeren en op te sluiten in interneringskampen, alleen maar omdat ze zijn blootgesteld aan iemand die mogelijk besmet is met covid.

Het land is gevallen. Iedereen werd opgesloten en iedereen werd gevaccineerd, maar toch deed covid wat covid doet. Ondanks dat het een van de meest tirannieke landen op de planeet is wat betreft de pandemie, ziet Australië de grootste piek van gevallen sinds de covid hysterie begon.

Kijk hier eens naar. Al de tirannie in Australië heeft gewerkt om de curve af te vlakken! Alleen op de verkeerde as.

Ik dacht dat de concentratiekampen werkten. Wie had dat ooit gedacht? pic.twitter.com/wHYFL5r1wj

– Matt Agorist (@MattAgorist) December 26, 2021

Bovenop het verlies van economische en fysieke vrijheid, gingen regeringen over de hele planeet ook over tot het aanvallen van je medische vrijheid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: