Eerste bedrijf dat alleen ongevaccineerde mensen aanneemt, omdat ze intelligenter zijn

eerste-bedrijf-dat-alleen-ongevaccineerde-mensen-aanneemt,-omdat-ze-intelligenter-zijn

02-01-22 05:21:00,

“Vanaf 2022, neem ik liever de ongevaccineerden aan. Ik was stom genoeg om de onzin van de regering te geloven, nu weet ik het en ik zoek intelligente mensen voor mijn bedrijf.”

Zijn tweet van 19 december 2021 suggereert dat hij zich voor de gek voelt gehouden door alle regeringspropaganda die prompt door de mainstream media werd verspreid en dat hij nu werknemers in zijn bedrijf wil die zo verstandig waren om er niet in te trappen, maar die helaas worden gestigmatiseerd. “We zullen nooit een mens stigmatiseren! Het besturen van bedrijven is ingewikkeld en de inzet van de ongevaccineerden is een toegevoegde waarde”, aldus Olivier Arias op Twitter.

Er zij ook op gewezen dat de strategische beslissing om een ongevaccineerd persoon in dienst te nemen, een veilige waarde is: deze is oprecht, houdt zich aan zijn overtuigingen en doet dat ondanks alle tegenslagen. Olivier Arias heeft geen fout gemaakt en het zal zijn bedrijf zeker een flinke duw in de rug geven.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: