Geldrol-effect (rouleaux effect) in het bloed door elektromagnetische velden én het mondkapje.

geldrol-effect-(rouleaux-effect)-in-het-bloed-door-elektromagnetische-velden-en-het-mondkapje.

02-01-22 07:04:00,

Het rouleaux effect (of geldrol-effect)
Rouleaux zijn stapels of aggregaties van rode bloedcellen (RBC’s) die zich vormen vanwege de unieke schijfvorm van de cellen in gewervelde dieren. Gewervelde dieren worden traditioneel in vijf groepen verdeeld namelijk: vissen, amfibieën, reptielen, vogels en zoogdieren (de mens dus ook). Het platte oppervlak van de schijfvormige rode bloedcellen (RBC’s) geeft ze een groot oppervlak om contact mee te maken én om aan elkaar te kleven waardoor een rouleau wordt gevormd. De aanwezigheid van een rouleaux is dat de bloedstroom door het lichaam zal minderen, ook bekend als “bloed klonteren”.

Bloedklonteren
Dat is een fenomeen dat al bekend is sinds 1935 toen Linus Paling hier onderzoek naar deed. Rode bloedlichaampjes klonteren samen tot ze lijken op geldrolletjes en munten. Het heeft te maken met ladingverschuiving binnen rode bloedcellen. Rode bloedcellen kleven aan elkaar door tegengestelde ladingen. Behalve door opname van bepaalde elektro-actieve stoffen zoals fluor, chloor, kwik, aluminiumoxide (vaccins) kan het rouleaux effect ook veroorzaakt worden door de uitwerking van straling (microgolven, GSM, UMTS, wifi en 5G). Want ook hierdoor door de kunstmatig elektromagnetische velden van alle draadloos gebruik, klonteren rode bloedcellen als geldrolletjes aan elkaar. Heel logisch eigenlijk, want er zit ijzer in ons bloed.

Zuurstofopname bemoeilijkt
Het rouleaux effect is nadelig omdat het de zuurstofopname en het zuurstoftransport bemoeilijkt. Straling kan dus leiden tot zuurstoftekorten. In combinatie met de vaak verplichte ‘adembenemende’ mondkapjes kan dat leiden tot te veel koolstofmonoxide* in de opnieuw ingeademde gassen die in het mondkapje achterblijven, vanwege de slechte doorlaatbaarheid van een mondkapje.

*Koolstofmonoxide of koolmonoxide (CO) is een gevaarlijk gas. Je kunt het niet ruiken, proeven of zien, waardoor het niet (of moeilijk) te herkennen is. Als er CO wordt ingeademd ontstaan klachten zoals hoofdpijn, misselijkheid en moeheid. Bij té veel CO inademing is bewusteloos raken mogelijk of zelfs overlijden.

5G en corona
De link met corona is dat de beperkende maatregelen, zoals de verplichte mondkapjes, in combinatie met de straling van 5G, elkaar versterken in het nadelig gezondheidseffect, namelijk door zuurstoftekorten in het lichaam: in de bloedsomloop, maar uiteindelijk ook in de cellen. Dit kan bijvoorbeeld leiden tot chronische vermoeidheid. Ook kan men zich gemakkelijk voorstellen dat wanneer straling zuurstoftekorten oplevert, dit een extra belemmering is voor mensen met Covid-19 wat in feite een luchtwegaandoening is,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: