Geliefden deprogrammeren, de COVID-cultus doorbreken

geliefden-deprogrammeren,-de-covid-cultus-doorbreken

02-01-22 08:10:00, Neuromancer, door Oscar Chichoni Psychiater onthult de beste manier om om te gaan met familieleden die gehersenspoeld zijn door de overheid, met een irrationele angst voor een virus met een 99%+ overlevingskans. Misschien is dit wel de beste manier om de overheid en sinistere bedrijven te stoppen ons van onze vrijheden te beroven.

Dr. Mark McDonald is een psychiater in de omgeving van Los Angeles, Californië. Hij schreef een boek genaamd “United States of Fear: How America Fell Victim to Mass Delusional Psychosis,” dat het onderwerp is van de discussie van vandaag. Rond april 2020 nam McDonald de moedige beslissing om patiënten te “ontslaan” die weigerden zijn standpunt over bepaalde realiteiten en waarheden te accepteren, schrijft Dr. Joseph Mercola.

“LA is een zeer politiek geladen klimaat,” zegt hij. “Veel van mijn patiënten, met name degenen die zich niet zouden identificeren als conservatief of zelfs oprecht onafhankelijk, hebben de neiging om op een zeer emotioneel geladen manier te reageren wanneer ze werken met iemand die hun waardesysteem niet deelt, en dan wordt het moeilijk om met hen te werken. Ik kan ze niet helpen …

Ik merkte dat er iets groters dan alleen politiek in het spel was met de hele opkomst van de pandemie. Ongeveer 10 tot 20% van mijn patiënten, vertrokken abrupt zonder iets te zeggen … of ze hadden ruzie met mij. Sommigen vielen me zelfs persoonlijk aan en veroordeelden me.

Enkelen dreigden mij aan te geven bij de medische raad omdat ik ‘vreselijke’ dingen had gezegd, zoals dat kinderen moeten kunnen ademen zonder een masker op hun gezicht. Wat ik concludeerde nadat ik de gevolgen hiervan had gezien, is dat degenen die weggingen, degenen die mij aanvielen, echt geen mensen meer zijn die ik kan helpen, omdat echt goed therapeutisch werk, tenminste het werk dat ik doe, begint vanuit een positie van waarheid en realiteit.

Ik beweer niet dat ik het monopolie heb op waarheid of realiteit, maar ik hecht er wel zoveel waarde aan dat ik niet bereid ben het op te offeren voor het emotionele comfort of welzijn van iemand anders op dat moment …

Degenen die zijn gebleven en degenen die hun plaats hebben ingenomen zijn allemaal veel, veel meer toegewijd aan het werk en om beter te worden,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: