Herinner je je de 2009 H1N1 Mexicaanse griep pandemie: Was het een generale repetitie?

herinner-je-je-de-2009-h1n1-mexicaanse-griep-pandemie:-was-het-een-generale-repetitie?

02-01-22 01: 04: 00,

Voor het eerst gepubliceerd door Global Research op 8 juli, 2009

Nu de verwachte verschijningsdatum in juli voor Baxter’s A/H1N1 griepvaccin voor een pandemie nadert, waarschuwt een Oostenrijkse onderzoeksjournalist de wereld dat de grootste misdaad in de geschiedenis van de mensheid aan de gang is. Jane Burgermeister heeft onlangs bij de FBI een aanklacht ingediend tegen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Verenigde Naties (VN), en verscheidene van de hoogstgeplaatste regerings- en bedrijfsfunctionarissen in verband met bioterrorisme en pogingen om massamoord te plegen.

Ze heeft ook een gerechtelijk bevel voorbereid tegen gedwongen vaccinatie dat wordt ingediend in Amerika. Deze acties volgen op haar aanklachten ingediend in april tegen Baxter AG en Avir Green Hills Biotechnology in Oostenrijk voor het produceren van besmette vogelgriepvaccins, bewerend dat dit een opzettelijke daad was om een pandemie te veroorzaken en ervan te profiteren.

Samenvatting van vorderingen en beschuldigingen ingediend bij de FBI in Oostenrijk op juni 10,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: