Is er een manier of wet om dit op rechterlijke manier te doen omvallen?

is-er-een-manier-of-wet-om-dit-op-rechterlijke-manier-te-doen-omvallen?

02-01-22 06:17:00,

Onlangs sprak ik een ambulancemedewerker die mij vertelde, dat ze met lege ambulances in de rij moesten gaan staan voor het ziekenhuis, om zodoende foto’s en beelden voor in het nieuws te creëren, schrijft Frontnieuwslezer T. in de redactiemail.

Bezorgingsservice vanuit supermarkten zijn vernielt en zelfs één in brand gestoken in opdracht van overheid, zodat de bezorging ontmoedigd wordt en voor ongevaccineerden moeilijk te maken om aan voedsel te komen. Om zo de druk op te voeren wat ik zie als stuiptrekkingen van hun hopeloze strijd.

Het is pure propaganda en misleiding wat ze ons volk aandoen. Er is in dikte een staatsgreep gepleegd. Die gebeurde niet met geweld, maar door betovering en hypnose, wat bewerkstelligt is door het zaaien van doodsangst.

Ik werk in de uitvaartbranche en kom veel in ziekenhuizen. Daar verneem ik frustratie en boosheid vanwege de manipulatie vanuit de overheid. Ziekenhuizen liggen vol, maar niet met ongevaccineerden, maar liggen vol met mensen met allerlei klachten waarvan het overgrote deel met mensen die gevaccineerd zijn. En dat ze het niet aankunnen, dat komt door het afschaffen en bezuinigingen in de zorg en onvoldoende aanwerven van personeel.

Met alles wat u onderzocht heeft en ondertussen weet, is dat voldoende om het aan de kaak te stellen.

Ons rechtssysteem in begiftigd met de invloed van de macht die ons kabinet in z’n macht heeft. Ons kabinet kan niet meer terug vanwege chantage. Ze kunnen niet stoppen, maar ze kunnen ook niet geloofwaardig blijven. Ze blijven dingen herhalen en er worden vragen gesteld bij de interruptiemicrofoon die confronterend zijn, die ze niet naar behoren beantwoorden, omdat ze dat heel eenvoudig niet kunnen beantwoorden, om reden van dat ze zichzelf tegenspreken.

Deze waanzin van de heersende macht, werd pas machtig zodra ze de heerschappij kregen. Als het geloof in hun verdampt, dan is de macht ook krachteloos.

Ik ben persoonlijk niet zo thuis in de wet en juridische apparaat. Is er een manier of wet om dit op rechterlijke manier te doen omvallen?

De waarheid wordt op grove manier geweld aangedaan. En als de waarheid niet meer gezien wordt als waarheid, dan is alles wetteloos en dan geld de wet van de sterksten.

Ik denk zelf dat als er iets in gang wordt gezet dat deze macht breekt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: