Linkse plandemie hysterie laat asymptomatische Amerikanen ziekenhuizen overspoelen in zinloze covid paniek

linkse-plandemie-hysterie-laat-asymptomatische-amerikanen-ziekenhuizen-overspoelen-in-zinloze-covid-paniek

02-01-22 11:42:00,

De meest gevaccineerde staat van de V.S. is een gekkenhuis geworden van regelrechte krankzinnigheid en paranoia over het eeuwig angstaanjagende coronavirus.

Ziekenhuizen in heel Vermont worden naar verluidt overspoeld met volledig gevaccineerde patiënten – en niet het soort met door vaccinatie veroorzaakte ziekten, voor alle duidelijkheid, maar eerder “asymptomatische” gevaccineerde mensen die slechts “positief” zijn getest met een frauduleuze PCR-test, schrijft Ethan Huff.

De spoeddienst van het Rutland Regional Medical Center (RRMC), bijvoorbeeld, wordt naar verluidt “overspoeld met asymptomatische mensen” die, ondanks het feit dat zij geen symptomen vertonen, in paniek zijn geraakt door alles wat hun is verteld door mensen als Tony Fauci.

Wat er blijkbaar gebeurt is, is dat mensen uit de Covidianen sekte in de Green Mountain State obsessief op zoek gaan naar antigeentests en deze verzamelen om zichzelf te testen. Nadat ze uiteindelijk positief getest zijn, haasten diezelfde mensen zich naar de eerste hulp om zich te laten behandelen voor hun niet-ziekten.

“Het zijn niet zozeer de bedden die de kostbare middelen zijn, maar het personeel op dit moment,” verklaarde Dr. Rick Hildebrant, medisch directeur van RRMC, over hoezeer dit bizarre fenomeen de broodnodige ziekenhuismiddelen uitput.

“Dus moeten we een deel van ons klinisch personeel zorg laten verlenen aan deze mensen en zij kunnen geen zorg verlenen aan de mensen in de ER.”

De Covidianen sekte is een religie met doctrines en dogma’s van geestesziekten

Het is verbazingwekkend dat Vermonters zo bang zijn voor de Chinese griep dat zelfs nadat ze positief getest zijn met hun snelle test thuis, velen van hen zich naar het ziekenhuis haasten om ook een PCR-test te doen voor extra bevestiging.

Het is bijna alsof deze mensen positief willen testen en ziek willen zijn, bijna als een inwijding in de Covid Cult. Misschien is het afnemen van al deze tests een soort equivalent van heilige communie of eucharistie voor hen, waardoor ze het gevoel krijgen dat ze erbij horen.

En dan te bedenken dat de ongevaccineerden de schuld krijgen van deze golf in het ziekenhuis, terwijl zij degenen zijn die daarbuiten hun leven leiden, ongemaskerd en ongetest, en er zelfs niet aan denken om ook maar in de buurt van een ziekenhuis te komen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: