NBC News gebruikt ex-FBI-functionaris Frank Figliuzzi om aan te dringen op uitlevering van Assange, en verbergt zijn sleutelrol

nbc-news-gebruikt-ex-fbi-functionaris-frank-figliuzzi-om-aan-te-dringen-op-uitlevering-van-assange,-en-verbergt-zijn-sleutelrol

02-01-22 08: 00: 00, Twitter profiel van voormalig FBI assistent-directeur Frank Figliuzzi, nu van NBC News

Twee van de televisiezenders waar Amerikaanse liberalen het meest op vertrouwen voor hun nieuws – NBC News en CNN – hebben de afgelopen zes jaar een virtueel leger van voormalige CIA agenten, FBI ambtenaren, NSA spionnen, Pentagon chefs, en DOJ aanklagers ingehuurd om in hun nieuwsredacties te werken. De vele manieren waarop de journalistiek fundamenteel gecorrumpeerd is door dit spektakel worden allemaal levendig geïllustreerd door een nieuw artikel van NBC News dat aandringt op de vervolging en uitlevering van Julian Assange, met de bewering dat de WikiLeaks oprichter, eenmaal op Amerikaanse bodem, eindelijk het lang-elusieve bewijs zal leveren dat Donald Trump op criminele wijze heeft samengespannen met Rusland.

Het NBC artikel is geschreven door voormalig FBI assistent-directeur en huidig NBC News medewerker Frank Figliuzzi, die tijdens de Obama jaren een centrale rol speelde in de poging van de FBI om Assange te onderzoeken en te criminaliseren: een nogal relevant feit dat door NBC werd verzwegen bij het publiceren van dit.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: