Amerikaanse Mengele: In de spookachtige wereld van Fauci’s wreedste experimenten op kinderen

amerikaanse-mengele:-in-de-spookachtige-wereld-van-fauci’s-wreedste-experimenten-op-kinderen

03-01-22 03: 56: 00,

Amerikaanse Mengele

Inside the haunting world of Fauci’s cruelest experiments on children

December 22nd, 2021

The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma and the Global War on Democracy and Public Health, door Robert F. Kennedy Jr., staat bovenaan de verkoop hitlijsten. Om Fauci’s wrede experimenten met kinderen aan de kaak te stellen, haalt Kennedy de BBC’s 2004 Guinea Pig Kids aan. Deze documentaire ligt opnieuw onder vuur, en dat nodigt op zich al uit tot een recensie.

Sinds 1984 staat Dr. Anthony Fauci aan het hoofd van het National Institute for Allergy and Infectious Diseases (NIAID), een afdeling van de National Institutes of Health. In 1992, voorzag Fauci’s NIAID in de financiering van het Incarnation Children’s Center (ICC) in New York als polikliniek voor HIV-positieve kinderen. De Administration for Children’s Services (ACS) van de stad bood kinderen aan onder haar zorg,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: